Jäklar vad ont jag har...

... i kroppen. Men jag får skylla mig själv. Jag har haft det här på min "att göra lista" länge men bara skjutit upp det dag efter dag. Till slut kom kylan och med det; tjälen. Ni kan ju gissa hur jäkla svårt och jobbigt det är att gräva ur en 10kvm stor jordplätt som är stenhård! Hade behövt nå vassare verktyg eller maskin än en spade men man tager vad man haver.

Gräva ur matjorden/sanden, lägga fiberduk och sen fylla med grus.

 

Känner i ryggen och benen att jag slitit idag. Hade varit kul å haft pulsklockan på mig, den var säkert skyhög och dessutom i flera timmar. Kände att jag kunde strunta i träningen idag med gott samvete ;-). Önskar dock jag kunde arbeta lite med fel "arm" bara. All träningsvärk sitter i vänster sida, hade ju varit sjysst att få den högra sidan tränad också ;-). Förutom att få den här delen urgrävd, vilket känns oerhört skönt, så blev vi också av med grushögen framför verandan. Nu slipper vi oroa oss för att snöslungan skvätter grus över hela gräsmattan i vinter :-) :-)


Kommentarer
Postat av: Camilla

Lider med dig! Det där var precis vad vi åkte på att göra förra helgen för att kunna anlägga grunden till trädäcket och det var inget roligt!

Nåja, nu är det gjort, både här och där...

Kram

Camilla

2010-10-28 @ 19:46:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0