Mysiga höst

Hösten är nog den bästa årstiden tycker jag. Löven blir röda, bruna och gula. Det är kyligare ute och man tar fram sina tjocka, stickade tröjor, sätter på sig raggsockor, kryper upp i soffan under en filt, dricker te, myser framför brasan och har ett handarbete i knäet. Hösten är min alldeles egna mysiga årstid och jag passar på att njuta så mycket som möjligt av den innan det blir vinter.

På hösten har jag inget dåligt samvete om jag sitter inomhus en hel dag och stickar. Tvärtom så ger jag mig själv beröm att jag kan varva ner och ta det lugnt. Har man jobbat hela sommaren är det otroligt skönt att få bara vara och göra ingenting.

Jag tycker det är otroligt rogivande att sticka. Förra året fick killen några sockar, halsduk och en tröja. Å nu har jag några i min närhet som nyligen fått barn och några som väntar. Perfekt att sticka till bebisar, det går fortare och så kommer det till användning.

En liten kofta till en liten tös


Såklart det ska vara rosa knappar med katter på :-)Lite lång i ärmarna var den visst annars satt den ganska så bra, tycker jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0