NeuLash - istället för fransförlängning

Jag är inte den som låter mig luras och påverkas av reklam. Däremot lyssnar jag gärna på vänner och bekanta och tar till mig av deras tips och råd. Idag tipsade min frisör mig om NeuLash som ska göra ögonfransarna både tjockare, längre och tätare. Å jag kan säga att hennes fransar är helt otroligt långa och spretiga och framförallt - ÄKTA.
Jag har länge funderat på att förlänga fransarna på salong men det har inte blivit av då det kostar runt 900,- första gången och sen hälften av det var 3:e vecka. fåfäng tycker jag mig inte vara.

Googlade runt lite och hittade massa bloggar med före och efter bilder på "mirakel-eyelinern". Skulle man få såna fransar vore det verkligen värt pengarna; 895,- för en pytteliten tub med 3,2ml. Tänkte jag skulle börja förvandlingen redan idag. Man ska pensla varje kväll i 30 dagar innan resultat utlovas.

Jag har bara en liiiten fundering. Inte kan väl nåt som manipulerar växtkraften i ögonfransarna, vara bra för kroppen? Förmodligen är det här för nytt på marknden för att nån ska ha hunnit göra ordentlig research. Jag menar, biefekterna kanske inte dyker upp förrän om 40 år!! Det återstår väl att se i framtiden om jag kanske tappar fransarna för gott, blir blind eller om ögonen ruttnar...

Några lånade bilder från Lindas sminkblogg:


Före:Efter:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0