tur/otur, otur/tur

Hade sett fram emot en mysig dag i Luleå med lite inköp på Jula (skruv och arbetsbyxor), Rusta (ullgarn), Blomsterlandet (vårbukett) och Ica Maxi (storhandling). Istället blev det snigelfart hem med bromsar som väste åt mig och knappt tog. Helt plötsligt höll jag på att kana in i bilen framför när jag inte fick stopp på bilen. Bromsarna hade helt sonika bara lagt av. Hjärtat tog ett dubbelslag och jag höll på att svimma av chock.

Som tur var gick hemfärden bra och på verkstaden konstaterades att bromsbeläggen vänster fram är helt slut, finns inget kvar. Bilen fick stå kvar och jag tog bussen hem. Tur i oturen kan man kanske säga när jag skulle besiktat bilen imorgon kl.9:30. Otur i turen då det inte finns nå nya besiktningstider förrän 5 maj och jag får körförbud 1:a om den inte är besiktad....

Kommentarer
Postat av: Ankvännen

oj, min stora vän!

Konstigt att bromsarna inte smygalamerat att de inte är så fräscha...

Besiktningstid kan du gå in via nätet varje dag och kolla den första lediga tiden. De får återbud och tiderna kan skifta rejält. Jag har nyss sökt under några veckor och det varierar stort. Ena dagen finns det ingen tid förrän i maj och andra dagen, el bara senare på samma dag, så finns det bara någon vecka framåt i tiden.

Själv fick jag skrota min fina "rosa" bil. Har dock köpt en annan och det är så skönt att ha bil igen:)

Lycka Till och kör försiktigt!

2011-04-12 @ 21:16:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0