1 efterdrink blev 3....

Igår var en riktigt trevlig och mysig dag med vinnarna av "Boden Guiden-dagen". Först åkte vi taxi till Storklinten där vi hämtade ut utrustning och fick liftkort. Sen fick vi några timmar i backen innan vi bröt för en lunchbuffé. Måste säga att jag är helnöjd med åkningen, backarna var jätte fina och nypistade. Inte ens regnet som duggade ner de sista timmarna störde mig. Kläderna förblev torra och varma trots att de var dyngsura på utsidan.

Några timmar med slalomåkning räcker, sen säger kroppen ifrån och är nöjd. Vi tog taxi tillbaka till badhuset och bastade, badade bubbelpool, åkte rutschbanorna (alla fall jag som har barnasinnet i behåll), drack nån öl, fick en Aufguss-upplevelse och åt en god middag. Där slutade själva vinsten och några av oss gick vidare för en efterdrink. Det han bli 3 efterdrinkar innan jag och killen tackade för oss och tog en taxi hem. För att summera dagen så har den varit KANONERS :-). Håll utkik i tidningen för reportaget.


"Aufguss i korthet:

Man bastar i ungefär en kvart innan man häller fyra olika doftrika oljor på bastuaggregatet och därefter fördelar doften med handduk.
Därefter går man ut ur bastun, dricker och äter frukt.
Sen smörjer de badande in sig med salt och honung i bastun där de sitter en kvart.
Salt är renande och honung mjukgörande."
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0