Julkortspyssel på hög nivå

Makens syster var här och spanade lite förvånat mot köksbordet och utbrast: "-Men vad har hänt här?". Inget speciellt, tänkte jag. Bara jag som julkorts pysslar!
I år har jag kostat på mig att beställa hem pyssel från Panduro. Vi har visserligen butiken i Luleå men har jag inget "viktigare" ärende dit, ids jag inte åka bara för lite glitter och stämplar. Köpte bland annat en stämpel som är så söt och gör att julkorten på ett vips blir kanonfina och ser påkostade och lite proffsiga ut.


Först duttar man färg på själva stämpeln (i det här fallet röd färg). Sen trycker man till på pappret. Därefter häller man "embossing" puder på motivet, häller bort det överflödiga och sen värmer man. Värmer gör man med fördel med en "embossingfön". Har man ingen lyxig fön kan man alltid okynnesköra brödrosten och hålla kortet över ;-). Man värmer för att själva pudret ska smälta och bilda en glansig och hållbar yta.
Ganska mycket pyssel för ett endaste litet tryck. Men erkänn att det ser proffsigt ut! :-)Enkelt men ändå ganska speciellt kort.Ett kort från en norrlänning helt enkelt :-)


Återstår att se vem som får vilket kort :-) :-)


Kommentarer
Postat av: emmelie

Vad fina dom blir!! :D Vad duktig du är : )

2011-12-06 @ 20:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0