Kommer ni ihåg den här?

Den här tröjan är faktiskt ett undantag när det gäller stickning åt mig själv. Jag brukar ha en dålig ovana att aldrig vilja ha kläderna jag stickar åt mig själv, men den här tröjan är välanvänd. Varm är den också, 75% ull!

Bilden är lånad från Garnstudio och mönstret hittar ni här.Jag var mycket fundersam när tröjan skulle stickas på strumpstickor. Förstod inte riktigt hur det skulle kunna bli en tröja av den där rutan...Aha... Där skulle rutan vara :-)


För det uppmärksamma ögat ser man att framkanten inte riktigt blev som den skulle. Eller, det skulle helt enkelt inte ens ha varit en framkant där. När jag var klar gick tröjan inte att stänga, det fattades en sisådär 15 cm! Tyckte jag valde rätt storlek, men det måste varit nå fel på mönstret. Även om jag stickat 1 storlek större hade den blivit för liten å ärmarna blev ju bra i den här sizen. En annan sak med tröjan är att den bara har sömmar under ärmarna, allt är liksom ihopstickat. Inga hårda kanter här inte ;-)!


Kommentarer
Postat av: Ann-Helen

supersnygg...:-)Blir du sugen att sticka en till så har du en spekulant här..:-)

2011-01-10 @ 07:25:25
Postat av: Håkan

Mönsterkonstruktören visste nog inte hur mycket muskler du har! Häftig tröja!

2011-01-10 @ 10:48:23
Postat av: Sofia

Jättesnygg tröja! Passar dig perfekt! Gillar din lösning av framkanten! Mycket snyggare än originalet!

Kram o God fortsättning! /Sofia

2011-01-10 @ 11:33:12
Postat av: anna

Tack tack har ängnat timmar åt att läsa din blogg just för att du gått maskinförarutbildningen. Och givetvis allt annat som du gjort..

Nu vet jag vad jag ger mig in på. Bor i Umeå och ska gå i sthlm på en maskinförarutbildning där. Kom inte in i Vännäs tack vare Umeå klantade sig i info innan sista ansökningsdagen..

Men jag klagar inte sthlm är trevligt de oxå :-)

Som sagt tack! Jätte kul att de är fler tjejer som är intresserade av samma saker som jag.

Ha de bra! :-)

2011-01-14 @ 22:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0