Fäste och glid

Först sitter jag och väntar timme efter timme för att det ska bli varmare ute. Några dagar senare är senariot ett annat. Då gäller det att gå ut så tidigt som möjligt för att det inte ska vara för varmt. Jag klagar inte, absolut inte. Det är bara lite svårt att planera längdskidåkningen när vädret är så varierande. Det är ju jobbigt att behöva valla om så ofta. Jag är glad om jag klarar mig med samma valla flera veckor.

Fast ärligt talat, jag har faktiskt börjat söka lite på nätet efter ett billigt vallajärn och vallaställ. Känner att jag är redo att ta min skidåkning till en ny nivå. En del åker bara för skojs skull, spelar ingen roll hur föret är eller hur lång tid det tar. Jag åker också bara för skojs skull, har absolut inga ambitioner att bli elitmotionär. Däremot vill jag gärna bli bättre och bättre och känna att det faktiskt är lite skoj och inte bara slit i spåret.

Läste i tidningen att de sladdat spåren för den stora ungdomstävlingen i veckan. Jag slänger på lite fäste och glid för plusgrader och ska snart ge mig ut på en tur i stormen.

Kommentarer
Postat av: Håkan

Lycka till, jag har slutat åka nu här nere är det inget kul längre. Har pumpat men MTB istället!

Denna vinter har jag bara använt snabbvalla och det har fungerat bra. Den slits lite fortare än vanlig valla. Men man slipper värma och kladda med vax!

2011-03-08 @ 09:33:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0