Jag VANN :-)!!!

Weeeiii, jag är en vinnare :-) :-) !!!

Tävlade för några veckor sen om en heldag med Bodenguiden (en lokaltidning här uppe) och igår blev jag uppringd och fick veta att de dragit just mitt namn bland alla som svarat. Helt otroligt! Vilken jäkla tur jag har :-). Dessutom får jag ta med en vän och självklart bjuder jag med min sambo. (tävlingen)

Dagen kommer se ut så här:

Klockan 9 kommer en taxi och plockar upp vinnarna (3st + 3 vänner) och kör oss till Storklinten. Där blir det slalomåkning några timmar innan vi äter en gemensam lunch. Kl.15 är vi tillbaka i byn och tillbringar resten av dagen på relaxavdelningen på badhuset. Kl.18 är det middag med vin (han tyckte jag skulle lämna bilen hemma) och resten av kvällen tillbringas på relaxavdelningen.

Bodenguiden står för allt; Taxi t.o.r Storklinten, liftkort, hyra av slalomutrustning, lunch, inträde på badhuset, middag och dryck. Jag lämnar plånboken hemma och tar bara med mig badkläder.

Känns som det kommer bli en underbart trevlig dag och dessutom får jag se både Klinten och Nordpoolen som jag ännu inte varit på. Å slalom som det var så länge sen jag åkte, se upp i backen säger jag bara ;-). Eftersom det är tidningen som bjuder kommer det givetvis dokumenteras och skrivas reportage om dagen. Killen tyckte det kändes lite obehagligt att han kommer på bild i en tidning som alla läser, jag däremot är ju van från Tchad-tiden så det ska nog gå bra :-)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Grattis! Så himla roligt!!! :D

Om killen ber fotografen, så är det nog inga problem att få gömma sig lite.. Kanske nån bild på jättelångt avtånd, eller bara ryggtavlan?

2011-03-18 @ 09:20:19
Postat av: Håkan

Grattis!

Även om du är en tuffing, ta med lite mer än bikinin, det blir kallt i slalombacken annars!

2011-03-18 @ 10:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0