Värmande polotröja

Det är många stickprojekt på gång samtidigt här hemma. Den stränga och ihållande kylan har förmodligen medverkat till att jag hållit mig inomhus och fått njuta av min stora, stora hobby. Har just nu 3 olika stickprojekt vid sidan av varandra, ombyte förnöjer liksom ;-). Ett av dem är en härligt tjock tröja till mig själv. Hade sån otrolig tur när jag skulle köpa garn, istället för att betala 56,-/nystan, betalade jag 40,- (100g's nystan)! Drops har lite såna där rabatter då och då och ibland har man tur att man vill ha just det garnet.

Började med tröjan förra veckan och är faktiskt snart klar. Stickar med NO:7 och det smäller ju bara till! Tror jag framöver ska vägra sticka med stickor under 6mm. Halva nöjet att sticka är ju faktiskt att bli klar inom rimlig tid.

Den här tröjan gillar jag också för att den har ett litet annorlunda sticksätt. Man stickar från ärm till ärm och syr sen bara ihop den under armarna. Mönstret på fram- och baksidan blir alltså liggande. Till sist ska det stickas en stor och lång polokrage i halsen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0