Virkad barnfilt säljes superbilligt!

Jag virkar och virkar för fulla muggar och snart svämmar vardagsrummet över av garn och diverse projekt. Tänkte därför försöka göra mig av med lite och se om det finns intresse att köpa en egenhändigt virkad barnfilt av mormorsrutor. Måtten är 85*61 cm och virkade i ett mjukt och härligt garn i 100% akryl. Filten går i lila och blå nyanser, bilden ger inte filten riktigt rättvisa men man ser på ett ungefär.


Är du intresserad av en barnfilt i alldeles egen "Jannica design"? Lämna en kommentar med din mailadress så hör jag av mig :-)


Barnfilt i egen design

Det är härlligt att mina vänninor skaffar barn, då får ju jag lite trevligt handarbete att sysselsätta mig med :-).
För några veckor sen virkade jag en rosa filt av mormorsrutor och nu har jag virkat en blå filt till en annan vännina. 
Dessutom har jag virkat en liten filt som går i rosa, lila och blått i SUPER S T O R A mormorsrutor som jag ev. ska se om den går att sälja. Eller så spar jag den till nästa som får barn :-).


Cypern

Vi tog en sista minuten till Cypern, därav bloggtorkan.


Inge fel med porr, men jag är oskyldig

Efter att folk gått omkring och trott att jag beställer porrfilm på nätet, känner jag att ett förtydligande är på sin plats. Lovefilm står I N T E för erotiska titlar, utan mer för "I love film". Så, nu behöver ingen gå och känna sig obekväm med att jag öppet fläker ut mitt privatliv på bloggen.

Den lilla svarta

En alldeles för dyr grill borde väl innebära att grillningen blir ett rent nöje och att maten blir kunlinariskt god? Alla fall intalar man sig det när man länsat matkontot (fastän det var 10% rabatt på grillen). Förutom grillen, "måste" man ju ha: överdrag, skärbräda, grillstarter, hängare och gallerskrapare. Det landade på 1000,- mer än planerat, efter avdraget på 10%. Hoppas innerligt den håller i 10 år som garantin lovar. För det blir inte till att byta tidigare, det är säkert.


Det ryker ordentligt med grillstartern, men lukten är så mycket bättre när man inte behöver använda en halv flaska tändvätska.


Mormorsrutor - en affärsidé?

Några mormorsrutor, lite fleecetyg och en rosa spetskant blir en mysig filt till en nyfödd liten tjej. Som (jag tror) dessutom uppskattades, trots att mormorsrutor är lite "fulsnyggt".


Har sett på facebook (i gruppen Hempysslat till salu) att det säljs en del filtar i mormorsrutor. De har dock ingen fleece eller spetskant runt. Så kanske att jag har en liten tanke om att göra några stycken i olika färger och sen sälja. Får se var jag hamnar...


Gratis är gott

Gratis är gott och visst är det väl typiskt svenskt att aldrig tacka nej till saker man blir erbjuden?! Jag har ganska nyligen blivit en Buzzador som innebär att man får chansen att prova nya produkter och testa spännande saker - HELT GRATIS!

Den här veckan har jag blivit erbjuden att prova Lovefilm (4 filmer som kommer med posten och som man lägger på lådan när man kollat klart) och Guldbrev (högre ersättning när man säljer sitt guld som ändå bara ligger och skräpar i byrålådan).

Jag väljer själv vilka kampanjer jag vill delta i och det kostar absolut ingenting. Du kanske också vill bli en Buzzador och få testa olika produkter och tjänster? Klicka här för att bli en Buzzador:Vill du läsa mer först? Klicka härMardrömsväggen

Sista väggen är riktigt riktigt seg att få till. Det är såå nära men ändå så långt bort. Det saknas lite motivation och ork för att ta tag i den. Det känns bara så himla krångligt när man måste flytta stegen två gånger varje meter. Dessutom är det en stor isfläck på backen så man riskerar att slå ihjäl sig varje gång man kliver upp. Till råga på allt kommer inte materialet att räcka, utan då måste vi först handla, sen ska panelen målas ett varv, torka, och sen spikas upp. Ja, man är inte så sugen på den här väggen helt enkelt.


Trots allt har vi ändå börjat, man måste ju tyvärr det om man ska bli klar nån gång...


RSS 2.0