2 oktober

Japp, då skulle man kanske ta tag i det här med bloggandet igen. Vet inte vad jag ska skylla på riktigt. Tidsbrist kan jag verkligen inte skryta med, inte heller att det är stiltje i mitt liv och inte att jag inte vill. Hmm... Lusten kanske. Jag vill ju blogga, men jag har ingen lust. Låter inte särskilt logiskt men så har det varit.

Nåt som är grymt positivt och efterlängtat, är vår nya garageuppfart. Tidigare hade jag bara vågat drömma om den, utan att riktigt tro att den någonsin skulle bli av. Jag är ju väldigt praktiskt och realistisk av mig och förstod att den skulle vi få vänta med till nästa år. OM vi hade gjort det själva vill säga. Nu var vi smartare än så och lejde bort det. Å vad jag är glad för det :-). Det var väl investerade pengar. Ibland (ofta) är tid pengar och när man bygger ut huset med 102kvm så är det just tiden som man får vara rädd om.


Grannens lillpojk undrade lite klurigt "Hur vi skulle få in bilarna egentligen?"

Nu behöver han inte undra längre :-)Inte bara har vi flyttat vår garageuppfart, vi har dessutom blivit av med 3 stora jordhögar på tomten och fått förrådet framför portarna rivet och bortforslat. Allt det här på bara 1 arbetsdag och helt utan att jag behövt lyfta ens mitt lillfinger!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0