Förvirring och frustration

Va faan hände med blogg.se egentligen? Fick ett mail av dem att de skulle uppdatera sin sida eller nå och att man därför var tvungen att peka om sin domän. Man skulle göra några inställningar där man har sin domän och webhotell och några andra inställningar inne på sin blogg. Dum (?) som jag var så började jag göra inställningarna på loopia för att sen upptäcka att jag inte ens kunde logga in på min blogg! Fick lite panik där när jag trodde hela bloggen var hokos pokus borta! Måste verkligen spara min blogg nånstans... Eller den borde väl ligga sparad i mitt webhotell... ? Jag är verkligen superdålig på sånt här. Det är ett under att jag lyckades flytta www.lagerhult.blogg.se till www.lagerhult.se Kommer såklart inte ihåg hur jag gjorde. Det behöver jag dock lära mig igen, fast då kanske jag lyxar till det med www.aspemalm.se ;-)

Spara, slänga, spara, sälja...?

Fan vad jag har mycket bråte här hemma. Tror det är runt 10 flyttkartonger som fortfarande inte är uppackade sen jag kom till norrland. Har inte mage att bara slänga det heller. "Har jag inte använt eller saknat det under senaste året, så behöver jag det inte". Fast man vet ju aldrig vad man behöver i framtiden...

Typ som det här; ÄKTA Guess skor med matchande väska. Aldrig använt. Superläckert och supersnyggt. Men när sjutton ska jag vara så uppstylad?? Har legat orört i garderoben i 4 år. Känns inte som jag kommer sakna det om nån bättre behövande tar över.


Storlek 39 och jääääätte hög klack
Liten handväska i matchande tyg


Som sagt, jag vill inte skänka det till Myrorna men vill inte heller ha det kvar. Ska nog prova Tradera...


Det ska börjas i tid...

För en vecka sen monterade vi upp barngrinden mellan köket och hallen. Tösen har börjat med backmaraton här hemma och man vill ju inte gärna att hon ska stifta närmare bekantskap med det stampade jordgolvet i källaren.

Vi tror att hon när som helst kommer börja krypa, bara hon kommer på hur hon ska göra. Hon backar som sagt var, skjuter sig bakåt med händerna tills det tar stopp. Å då blir hon asförbannad (fast när man tar fram kameran bjuder hon alltid på ett leende :-) )

Idag har hon kört värsta träningspasset och varit helt tokig. Lite osäkert om hon övar armhävningar eller plankan, eller både och. Helt säkert är varje fall att hon ärvt det av mor sin ;-)


Tokiga, lilla tös. Du är bara för underbar :-)


Xlash

Jag har fått hem en förpackning med ögonfransserumet "Xlash" som jag ska prova. Serumet utlovar längre och fylligare ögonfransar på bara 30 dagar! Har tagit "före kort" och återkommer med resultatet om några veckor.


Vardagen rullar på...

Ja, men då går vi ut och klipper diket dårå....Nu e det nära, nära...

Det här är 3:e sommaren vi bygger på vår utbyggnad och fram till igår har det faktiskt bara känts som en utbyggnad av huset. Men efter gårdagens byggande känns den nya delen som ett med huset. Vi har dragit oss för att sätta de sista OSB och gipset. Kännts så krångligt och svårt och därför har vi liksom blundat och skjutit upp det. Men. Det är bara å ta tjuren vi hornen och göra det, annars kommer vi inte hålla vårt mål som är att flytta ner i den nya delen detta år.

Vi är sååå himla nöjda att vi nu fått upp alla väggar och målet att bli klar är bara såååå himla nära :-).
Tvättstugan är det rum som halkade efter lite. Mycket på grund av en jobbig vägg med massa uttag och fönster + dörr. Inte för att vi behöver klaga egentligen, med en "hole in one" är det inte längre så krångligt.

Väggen före:Väggen efter:Före:Efter:


Lite (3 varv) spackel på det här, golv, tak och lister så är ju tvättstugan klar ju :-)

Klart tösen ska ha en mobil


"En spelande mobil. Jag vet hur jag ska trycka på den..."Tokiga unge :-)


Tapetserar kungen (drottningen)

Tapetseringen i sovrummet är nu klar. Först en enkel ljusbeige tapet och på ena väggen en fototapet från Mr Perswall. Jag har alltid tapetserat med vanliga hederliga tapeter som man först klistrar, låter vila och sen sätter upp. Så var också den beiga tapeten (men där hade jag tur för han i affären sa att "Nuförtiden är 95% av alla tapeter easy-up). När jag då skulle ge mig på fototapeten var jag lite tveksam, hur skulle nu detta gå. Men... Alla säger ju att det är enklare att klistra på väggen och sen sätta dit tapeten, så det var ju bara å köra. Å visst, det var faktiskt enklarare. Mönsterpassning är jävulens påhitt men faktiskt så gick det mycket smidigare än jag först hade trott.


Ljust och fräscht blev rummet med tapeten.Å så här blev fototapeten. Inte riktigt ett foto utan mer som en tapet med väldigt utdragen mönsterpassning. Vi är redan supernöjda, kommer bli världens mysigaste sovrum :-)


RSS 2.0