Är det inte typiskt så säg...

När jag väl fått tillbaka min sticklust, tagit mig ner på stan, handlat garn, lagt x antal timmar med stickorna och kommit halvvägs igenom projektet  upptäcker jag att det blir för litet!!! Känns inte som det är läge att repa upp och börja om. Det blev till att sticka klart, blöta och sen försiktigt töja lite.
 
Det är alltid så svårt med storlekar tycker jag. Den här beskrivningen hade dessutom så stora gap; 6/9 månader eller 12/18 månader. Jag tänkte som så att det dröjer till hon är 1,5 och eftersom hon är en något späd tös, borde den mindre storleken ändå räcka. Det gör den visserligen om man bortser från gliporna mellan knapparna ;-).
 
Äh, strunt samma. Hon ska ändå bara ha overallen när hon sover utomhus. Ett ull-underställ ska sitta tajt utan andra kläder under. Vintern kan dock bli lång så jag har redan handlat garn till nästa storlek. Då är bara frågan; Köra på 12/18 månader eller 2/3 år??
 
Nu är det inte så att hon sover på alla bilder jag tar utan blixten i mobilen är värsta strålkastaren. Å det dumma med det är att bilden tar 0,5 sekund efter att blixten gått av. Det är det sämsta med min lur när jag tänker efter...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0