"Tack :-)" eller "Faan vad taskigt xz!!*£"

Lånade hem ett pussel för ganska så länge sen som liksom legat här på köksbordet och långsamt, långsamt lockat på mig att plockas upp. För mig är det så, precis som med en bok, att jag måste ha motivation och riktig lust för att köra igång. Det spelar ingen roll om alla jag känner rekommenderar boken, jag måste själv vilja läsa den. Hitta ro i kroppen för att sätta mig ner och plöja sida för sida. 

Så häromdagen fick jag för mig att nu var tiden inne för pusslande :-). Det här är ett alldeles speciellt pussel där motivet från början är extremt ovisst. Bilden på förpackningen är inte det man ska bygga, utan det som finns mitt emot det man ska pussla. Låter knepigt?! Man får dock lite ledtrådar längs vägen. Till exempel att man ska tänka sig att man ser bilden genom ögonen på damen i blå klänning till vänster i bilden:  


Nu var det x antal år sen jag pusslade men jag har för mig det är lättast att börja bygga själva ramen, så det gjorde jag.Tiden går fort när man har roligt och helt plötsligt var det dags för middag. Frågade maken om han ville hjälpa till, men det hade han ingen lust med så han slapp (jag får ju skylla mig själv liksom att jag frågar OM han vill hjälpa till, istället för att säga att han SKA hjälpa till).

När det är dags att sätta sig ner och äta utbrister maken: "Titta vad mycket jag byggt :-)".
"-Eh... Va??".
Visste inte riktigt om jag skulle bli glad eller förbannad på honom. "Tack älskling, vad gullig du är som hjälper mig" Eller "Faan vad taskigt av dig, det var ju jag som byggde!"*skratt*, jag kan inte annat än le och älska honom ännu mer -min man. Tur för honom att vi är gifta, nu är det för sent för mig att ändra mig ;-).


Så nu bygger vi lite på pusslet båda två och det är ju ganska trevligt måste jag säga. Just då kändes det bara som att jag hade läst hälften av en superbra bok som han sen läste ut och återberättade för mig...Kommentarer
Postat av: Syster

Haha! Jag hade blivit galen! :D

2012-02-10 @ 08:57:19
Postat av: Jenny

Nu tror jag det är lite mycket hormoner i dig. Det är ett pussel!!! Du har varit jätte duktig ;) men han såg nog inte riktigt det så.

Tat lugnt Jannica!!!

2012-02-10 @ 09:43:37
Postat av: Ulrika

Åh, jag avskyr när folk får ihop de roliga bitarna innan mig.

Jag har lagt det där pusslet, ska jag berätta hur det blir? ;)

2012-02-12 @ 20:23:28
URL: http://nsslan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0