Gratis snö bortskänkes mot avhämtning!

Vilken chock jag fick imorse när jag kom ut och det var 15 cm snö som låg som ett tjockt täcke över hela garageuppfarten och verandan. Om jag inte minns fel hade jag så sent som igår slungat bort all snö som låg....
Jaja, frukost och så på med kläderna. Det går ju ingen nöd på mig, vi har snöslunga, det är nollgradigt och blåser inte. Frisk luft och lite motion är bara nyttigt :-).

Det började dock med att jag ser att grannen har kört fast mitt på vägen, precis nedanför deras uppfart. Hon försöker frenetiskt skotta fram hjulen. Plogbilen har inte varit sen förra veckan, alltså ligger det nu både nattens snö + förra veckans snö. Jag får fram slungan och upptäcker till min förvåning att den inte går igång! Försöker med allt (ja, det lilla jag nu kan försöka med; kolla bensin, att nyckeln sitter i, choken osv...), utan resultat. Är nära att ge upp och gå in, skit i om brevbäraren inte kommer fram till brevlådan -en vecka utan post kan jag ju klara mig.

Det som däremot känns lite jobbigare är att jag inte tar mig hemifrån. Tänk om det skulle hända nåt så jag måste åka härifrån, eller om nån måste ta sig hit? Det hade ALDRIG gått att köra in/ut från vår uppfart, man hade satt sig direkt. Så jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och hämta snöbjörnen. 1,5 timme senare är jag dyngsur, arg, gråtfärdig, halvt dräpt, hungrig och törstig. Dessutom har uppfarten krympt från 12 meters bredd till 3! Tycker lite synd om maken som inte tar sig in i garaget när han kommer hem, men det gäller ju att prioritera ;-)


Tur jag har höga stövlar!
Tack plogbilen!Ska göra ett nytt försök imorgon och se om slungan av nån högst märklig anledning vill starta då. Har dessutom sett på nyheterna att det ska snöa även imorgon, så håll tummarna!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Startgas!

2012-01-03 @ 19:29:01
Postat av: Ada

ha ha...snö bortskänkes mot avhämtning...sååå kul!

2012-01-05 @ 14:23:22
URL: http://minsemesterblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0