Jag - en BUSIG 30-åring... hihi....

Ni vet sån där adresserad reklam som man bara spyr på!?! Nästintill omöjlig att säga ifrån eftersom den är i ens egna namn och inte räknas som reklam. "Unikt erbjudande till dig Jannica", "Svara inom 10 dagar för att få super premie" osv mm. En massa jäkla papper som åker direkt ner i soporna. Tänk vad det ska kosta att skicka ut alla dessa papper till en massa stackars människor.

Min mamma berättade att morfar hade sin alldeles egna taktik när det gällde adresserad reklam. Han tog helt enkelt alla papper, la det i svarskuvertet (som alltid finns med och är förfrankerat) och la på lådan. Avsändaren fick tillbaka sitt skit helt enkelt. Jag skrattade så magen knöt sig när mamma berättade. Hur sjutton kom morfar på den idén? Heeeelt tokigt ju!

Häromdagen fick maken just ett sånt här brev med en massa papper om nåt onödigt erbjudande. Jag kände mig busig och fick för mig att jag skulle testa morfars knep ;-)
Mycket papper var det......som skulle vikas och tryckas ner i det pyttelilla kuvertet. Fick häfta ihop det för att vara säker på att det inte ska gå upp.


Kommentarer
Postat av: Håkan

Du kan anmäla hos "SPAR" i Solna (Skatteverket) att du inte vill stå med i registret alla köper ditt namn från!

2012-01-10 @ 20:12:19
Postat av: Anonym

Haha!!! Mycket bra knep din morfar hade// Elina

2012-01-10 @ 20:35:55
Postat av: Maria E

Toppidé! Jag ska göra som din morfar :)

2012-01-11 @ 22:42:59
Postat av: daniel

de där var lite finurligt tror jag ska testa de

2012-01-24 @ 20:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0