Norrmejeriers smörbullar

Bor man i norrland får man recept på smörbullar på det stora mjölkpaketet. Provade häromdagen och blev inte besviken. Även om jag är lite fundersam till just själva "smöret" (fyllningen). Nästa gång fyller jag med marsankräm istället. Däremot kändes det riktigt lyxigt och kondisbakat med socker på. Maken tyckte det smakade sockermunk och jag kan nog hålla med honom lite. Eller kanske mer som en kardemumma-bull-munk. Sockrade bara de som skulle ätas direkt, resten frös jag in "nakna". Tror det blir godast att tina i ugnen och sen pensla med smält smör och doppa i socker när de ska avnjutas :-).


Lite halvtråkiga bullar



Mycket bättre :-)!



Mums filibabsen! *smask*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0