Sommar = semester?

Glädjande att jag har runt 30 besökare varje dag - trots att det är glest mellan inläggen numera. Det där som kallas livet kommer hela tiden emellan. Har dock inget att skylla på, säger som en klok bekant till mig: "De som menar det är svårt att hitta tid med små barn är bara lata. Alla har lika många timmar på dygnet. Prioritera!". Jag har helt enkelt prioriterat annat.

Jobbar heltid, umgås med dottern, leder spinpass och snickrar på utbyggnaden. Sen är min tid slut. Tro nu inte att jag sliter ihjäl mig eller har en jobbig tillvaro. Jag totalt älskar mitt liv! Hade inte velat ha det på något annat vis. Är så otroligt glad och tacksam att jag kan leva det här livet. Har en otroligt förstående man som låter mina drömmar bli verkliga. Just nu har vi en liten omfördelning av könsrollerna här hemma; jag jobbar och tjänar pengar medan mannen är hemma och tar hand om dottern. Väldigt nyttigt för oss alla tre.

På tal om utbyggnaden. Det här är tredje sommaren vi bygger och i år har vi sagt att vi ska flytta ner till vårt nya sovrum. De två åren som varit har mest beståt av sånt man "inte ser"; resa stomme, isolera, måla panel, dra el, sätta osb mm. Nu har vi äntligen kommit till belöningen; finliret. Är i full gång med att spackla, slipa och tapetsera. Å jäklar vad skoj det är :-). Det är nu rummen växer fram. Lillskruttans rum är nästintill helt färdigt. Vi har lagt golv, satt innertak och tapetserat. Fattas bara lister, eldosor och innerdörr. Sen är det bara att inreda.


3 varv med spackel och 3 varv slipning, golvet redan på plats men täckt med golvpapp1 varv med tapetklister och taket på platsGreta får en fototapet på ena väggen och rosa tapet på de andra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0