Ett gott skratt föränger livet ;-)

Är man hungrig så tager man vad man haver, eller vad som bjuds. Lillskruttan fick för sig att mammas haka var mycket delikat och tog sig en munsbit :-)!


Hon slet och drog och sög utan att det kom en endaste droppe. Å ljudet sen, har aldrig hört nå liknande från henne. Det var som förtvivlan blandat med besvikelse och förbannelse. Jag tror jag har ont i magen än av skrattattacken.


Nya frillan

Passade på att klippa mig på favoritstället Louise H i Örebro när jag var där. Dyrt, men ack så nöjd man blir. Varje gång! Även om jag har kort hår så vill jag att det ska hända nåt, och gärna lite variation. Har dock inga egna förslag så därför vill jag bara sätta mig ner och säga: "Gör nå skoj!". Det kan man säga där, de hittar alltid på nå spännande med både färg och frisyr.

Jag är super duper nöjd med min nya frisyr. Synd bara att man inte ser den själv så ofta ;-)Kort på vänster sida......längre på höger

"Vem har lärt dig lipa så??" ;-)

Lite mamma/dotter spex framför spegeln :-)


Mamma tittar i spegeln och Greta in i kameran, duktiga tösen :-)Härmapa :-)!Sötnosen :-)


Gretas första resa

Jag och Greta har varit på en liten Sverige tripp. Först till Stockholm och sen Örebro via mammas sommarstuga i Linköping. Flygresan gick över förväntan och jag ammade bara vid starten, landningen sov hon förbi. Inget extra knorrande över ont i örona vad jag kunde tyda.


Greta har träffat sin fammelfarmor:

Som hon somnade så gott i famnen på


Å sin gammelmormor:

Greta var mest intresserad av att se hur mycket klockan var ;-)


Sin morbror:

"Hon är ju så liten, hur ska jag hålla henne?"


Å sin moster:

Moster fick även vara barnvakt när jag klippte mig


Å sin mormor:

Mormors superduper ställning gör att inte ens en gråtande Greta kan hålla sig vaken :-)


10 dagar på rymmen blev det och men så skönt det var att komma hem. Vi har haft det jätte bra men allt är faktiskt lättare på hemmaplan med en liten 3-månaders. Hemma finns alla saker som underlättar och gör att man inte behöver gå och bära på Greta hela tiden; babygym, babysitter mm. Å bara en sån enkel sak som min alldeles egna barnvagn. Hade aldrig tidigare trott att det skulle ha nån större betydelse vilken barnvagn tösen låg i, men ack så fel jag hade. Min barnvagn är mycket smidigare och enklare att ha å göra med. Den saknade jag faktiskt. Men... Att släpa den på flyget och betala en hel del uskados för frakten, ja då dög faktiskt den jag lånade.


Å så var vi 4 i familjen...Den här veckan har det verkligen varit som en typiskt höst, regningt och blåsigt och allmänt kyligt ute. Förra veckan däremot, vilken härlig vecka det var :-). Många kvällar tillbringades utomhus med lite småpyssel som att fylla med matjord i svackor, gödsla gräsmattan och så nytt gräs. Allt för att vår nya familjemedlem skalman ska kunna ta sig fram ordentligt och inte fastna.


RSS 2.0