En bebis-blogg??

Det blir inte särskilt många inlägg här nuförtiden. Jag skulle kunna skylla på att lilltösen tar all min vakna tid i anspråk, men det kommer jag inte. Det är nåt som typ ALLA sa till mig innan hon tittade ut: "När du får barn kommer du inte hinna nåt. Du kommer vara glad om du hinner ta en dusch en gång i veckan". Va?? Jag tyckte redan då att det lät lite knasigt. Duscha en gång i veckan?? Hur jäkla sunkig kan man tillåta sig att bli? Nog kan man ta en dusch på 2 minuter även om bebisen inte är på humör? Man får väl helt enkelt låta den skrika de få minutrarna och strunta i hårinpackningen.

Nu är det snart 4 veckor sen vår skatt föddes och, hör och häpna, jag har duschat VARJE DAG sen dess! Jag har dessutom dammsugit (fler än en gång), tvättat och hängt X antal tvättmaskiner, varit på 2 arbetsintervjuer, hört av mig till vänner, handlat, börjat sticka på en Pippi-tröja och ja, allt annat man normalt gör i ett hem. Däremot ska jag inte sticka under stol med att jag numera får prioritera min tid annorlunda. Mitt liv idag är helt inrutat efter lillskruttans mat-tider. Allt jag gör planerar jag efter amningen. Jag hinner göra saker, men jag hinner inte göra ALLT jag vill.

Bloggen... Det är något jag vill. Däremot har jag ingen fantasi vad jag ska skriva. Dagarna just nu är inte så jätte spännande utan ser i princip likadana ut. Samtidigt på ett sätt så är de otroligt varierande, varje dag är det något nytt med lillfjärtan. Det är nog bara så att jag inte vill att bloggen ska vara en "bebis-blogg" där allt handlar om blöjbyten, nappar, amning, promenader, skrik, bajs, mm. mm. Bloggen ska vara varierande och mitt liv just nu är helt enkelt inte så varierande. Där har vi det :-)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0