"Du du så vacker utan spackel..."

... men inte i ett garage...

Bara man får några månaders vila från allt vad byggande heter, så hinner lusten och motivationen komma tillbaka. I veckan handlades spackel och tillbehör och igår var jag ut i garaget och började. Maken har nästan skrattat åt mig när jag bestämt hävdat att det skulle bli roligt att spackla och att jag var ivrig att sätta igång "Det är kanske kul 1 timme, men inte när det är 4 rum som ska spacklas!".

Jag har aldrig spacklat förut (eller jo, men bara såna där skruvhål som behöver sättas igen innan man tapetserar om) så jag kollade in lite filmer på youtube innan jag satte igång. Internet alltså, vad gjorde man innan internet fanns? Å hur fixade man ens något alls innan youtube kom? Där kan man ju verkligen hitta allt, från byggfilmer till stickbeskrivningar.


Väggen före:Först på med plastremsa i skarvarna:Klara, färdiga, spackla!1:a varvet klart:

3 timmar hann jag med igår och då blev halva garaget spacklat. Å hör å häpna, det var faktiskt KUL :-)! Nu återstår att slipa, spackla igen och avsluta med att slipa. Så hoppas jag det räcker så. I värsta fall behövs det ett ytterligare lager spackel och slipning, det beror lite på hur noga jag är. Vi får se.

Kommentarer
Postat av: Chriss

Vilken naturbegåvning! En bra kvinna reder sig själv ;)Kram!

2012-05-21 @ 10:47:23
URL: http://chrissblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0