Kösystem, eller bristen på det

Har funderat på en sak. Tänk er följande scenario:
 
Jag står i en kö i matbutiken. Före mig står två stycken och efter mig står en. Så öppnar kassörskan bredvid en ny kassa och vad händer? Jo, den som står BAKOM mig ställer sig först i den kassan! Hur gick det till liksom? Har folk inget vett i skallen?? Den som står sist i en kö kan omöjligtvis hamna först i en ny. Med lite vett och etikett kan ju vem som helst räkna ut att det är den som står som nummer två i en kö, har förtur till en nyöppnad kassa. Ibland har jag lust att säga nåt, men risken är att det bara skulle komma ut massa dålig franska, så jag låter bli. Men jag undrar ofta hur de som tränger sig tänker. Även om de står kvar i den platsen de hade, kommer de fram fortare till kassan eftersom det försvinner en person från den kö de ställde sig i. Hur jävla fräck får man va egentligen??  

Pimpad strykbräda

Fick lite tyg över när jag sydde gardin till bänkskivan i tvättstugan. Passade då på att pimpa strykbrädan lite. Det passar ju faktiskt inte med ett blått, blommigt överdrag i ett svart och vitt rum ;-). Köpte lite svart sprayfärg också så benen på både strykbrädan och sypallen skulle passa in i rummet. Riktigt nöjd med resultatet, vilken skillnad det blev :-)!
 
 
 

"Spegel, spegel på väggen där..."

"... säg vem som vackrast i världen är..."
 
Vi har en liten självdyrkare här hemma. Blir glad varje gång hon ser sig själv i spegeln. Läckra pinglan, typ :-)!
Tänk bara om det kunde hålla i sig till tonåren så hon slipper dålig självkänsla och allt vad det innebär med skönhetsideal. Önskar att hon även då kan se sig i spegeln och se en vacker och glad pingla.
 
 
Puss puss på mig själv ;-)

RSS 2.0