Jag är imponerad!

Nya vagnen har kommit, åh vilken lycka! Den är ju helt underbar ju =). Liten och smidig och lätt och  nätt. Kommer kunna ligga i bilen även fast jag åker och storhandlar. Tanken med en extra vagn är just de gånger man bara ska ner på stan en snabbis med tösen. Är jätte, jätte nöjd med "stor" vagnen men den passar inte riktigt i vårt lilla, mini, mini bagageutrymme. Vi har en kombi men när vagnen är lastad undrar man...
 
Det som i och för sig är jäkligt smidigt med den vagnen, är att sittdelen går att ta loss så man istället kan haka på babyskyddet. Men då måste jag ta bort sittdelen hemma och sen lasta bara chassit, det blir som ett extra moment jag upplever som lite krångligt och framförallt bökigt (och man blir så skitig av hjulen). Sen är det inte länge till som tösen kan sitta i sitt babyskydd, det är verkligen hög tid att köpa en ny barnstol till henne.
 
Den nya vagnen är så liten ihopfälld att den går som handbagage. Fatta vad smidigt de gånger man ska flyga! Tösen kan sitta i vagnen hela vägen till boarding och direkt man landat sätter man ner henne igen. Sen kan man i lugn och ro stå och vänta på övrigt bagage. Och man behöver aldrig vara orolig att vagnen hamnat i nåt annat land eller att den blivit förstörd under resans gång. Ja, det känns som vi gjorde rätt val av "bilvagn".
 
Till och med när vagnen är packeterad, är tösen större!
 
 
"Såklart man ska vara med och packa upp sin nya vagn ;-)"
 
 
Hon sitter så jädrans bra i den!
 
 
Vagnen är typ mindre än tösen, helt jäkla otroligt vad smidig den är! Kan inte sluta fälla ihop och fälla upp, fälla ihop och fälla upp. Blir lika impad varje gång hur fantastisk den här vagnen är. Alla borde ha en!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0