Skräp värda tusenlappar!

Min försäljning av lite bråte här hemma resulterade i en helt sprillans ny vagn =). Har länge känt behovet av en bil/shopping vagn då den vi har är lite för stor för vår bil. Eller, egentligen är det väl kanske bilen som är för liten ;-)?. Vi kom dock fram till att det är billigare att slå till på en ny vagn, än att punga ut för en ny bil.
 
Var jäkligt sugen på en Quinny Zapp Xtra men gillar inte att man är tvungen att ta bort sitsen för att kunna fälla ihop chassit. Tänkte då på föregångaren men den hade inte liggläge. Tror jag har kollat på ALLA barnvagnar som finns, den ena flashigare än den andra - utan att hitta min drömvagn. Ska det verkligen vara så svårt att hitta en vagn som uppfyller mina önskningar (liggläge och liiiten ihopfälld - utan att behöva ta bort vare sig sits eller hjul).
 
Till slut fann jag den! En Yoyo från Babyzen. Blir så liten att den går som handbagage på flyget. Det ni! Den kommer kunna ligga i bilen fastän jag åker och (stor)handlar. Och, den kan följa med på resor utan att vara otymplig eller skrymmande.
 
 
 
 
Dyr var den, men det blir faktiskt exakt 100,- kvar av loppisförsäljningen. Tänk att jag hade så mycket saker jag inte längre behövde, som var värda en helt ny vagn!
Undrar om det finns nå mer jag kan sälja.... ;-)

Kommentarer
Postat av: Therese

Wow! Den ser smidig ut! Blir det en röd?
Troligen har vi med en massa prylar som går att sälja senare, för att göra som ni - finansiera nya gjejer till barnet!

Hoppas att den är så bra som du tror! Berätta!

2012-10-16 @ 07:20:52
URL: http://theresemartenson.blogg.se/huset
Postat av: Camilla

Wow, så snygg! Tyvärr inte så praktisk till vintern men då har ni ju storvagnen o gågatan är ju bar.

2012-10-16 @ 10:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0