50% klart!!

Känns som jag tjatar och tjatar, men GUUUU vad vi är NÄRA nu:-)!!! Tösens rum HELT klart och tvättstugan typ 85% (det saknas 1 taklist, ben till bänkskivan och lite rörmokeri-jobb). Imorgon är det målgång kan man säga, då smäller det, då inviger vi nämligen nya sovrummen!
 
Fattar inte att det är sant, det har på nåt vis kännt som ett evighetslångt hobbyprojekt som man gör lite då och då när man har tid och som aldrig blir riktigt klart. Jag undrar lite vad jag ska göra med all tid som blir över när vi bytt sovrum. Kanske kan ta itu med mitt handarbete igen, läsa en av alla böcker jag fick i julklapp eller ta tag i träningen... Eller så bara fortsätter vi, det finns ju några timmar kvar att lägga i garaget (för den som vill). Å till sommaren är det lite på utsidan att fixa - underspikning och målning.
 
Men faktiskt, jag tror jag ska ta några dagar då jag inte gör någonting utan bara njuter av att ha nått målgång med 2 rum.
 
Tösens (långsmala, fönsterlösa rum):


Tänk vilken stor skillnad lite lister gör!
 
Rummet blev fönsterlöst då det kom till lite "i sista sekund". Men med rätt belysning blir det nog hur mysigt som helst. Jag hoppas att tösen kommer trivas i sitt alldeles egna lilla krypin. Men hon är ju tjej och har fått rosa väggar, så varför skulle hon inte trivas ;-)?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0