"Projekt utbyggnad"

Det hela började som en liten garagedröm, övergick till att bli fristående garage+bastu till att bli utbyggnad av huset med garage och 3 rum. För tre somrar sen påbörjade vi vårt projekt, "Projekt utbyggnad". Å nu är vi i mål. Det är ju banne mig FANTASTISKT!!!
 
Plattan gjöts i juni-10, den lejde vi bort. Efter att ha räknat lite på det kom vi fram till att det inte blev så mkt dyrare att slippa göra det själv. Efter det har vi gjort ALLT själva. Självklart har vi haft lite hjälp längs vägen, nämner ingen specifikt men ni vet vilka ni är. Tusen tack! Ni är guld värd! 
 
Utbyggnaden är ett lösvirkeshus där spik för spik har kommit på plats. Å jag kan väl säga att maken nog varit nära att slita sitt hår X antal gånger under vägens gång, då jag från början inte ens viste vad "cc" var. Jag kunde verkligen ingenting, men ändå hakade jag på. "Javisst, vi bygger ut huset =)". Om jag hade haft facit i hand kanske det inte blivit av. Nu, 2 år senare och 102 kvadratmeter kunnigare, har jag banne mig koll på det mesta-om jag får säga det själv :-D.
 
Kan inte med ord beskriva hur jäkla STOLT och NÖJD jag är!
MÄKTIG känsla att ha byggt ett helt jäkla hus när man är 31!!
 
 
Å det var hela vägen runt =)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0