Schack matt!

Igår var så äntligen den STORA dagen här, jag skulle få schackrutiga tvättstugegolv! Hela bygget (de sista små, små detaljerna som är kvar) har stått still i väntan på golvet. Så det är en stor milstolpe att få dit golvet.
 
Vi tog in två offerter innan vi slog till, och tänk vad lurad man (kan) blir om man inte gör det. Med 1 prisförslag i handen vet man egentligen inte om det är ett bra eller dåligt pris. Nu blev det så stor skillnad att offert 2 var 2'300,- billigare, trots en dubbelt så dyr matta. En intressant aspekt var också hur de olika firmorna räknat på arbetskostnaden. Offert 1 ville ha 6'000,- mer i arbetskostnad. Det är en jäkligt ful bransch alltså sen ROT-avdraget kom till. Vrider man på det en gång till kan man fråga sig om man verligen litar på en firma som behöver så många fler arbetstimmar att göra exakt samma jobb?
 
Med facit i hand och om vi räknar jäkligt grovt, har vår golvläggare lagt 4 timmar i vår tvättstuga. Å då är det nästan så resetiden är inräknad. Effektiv kille! Han var här ena dagen och dammsug och spacklade. Dagen efter slipade han och la matta. Å vi är verkligen sååå nöjda :-D!!
 
 
Före:
Efter spackling:
 
Färdigt :-)!!
Så jäkla läckert!!
Å nu är det inte mycket kvar där ute. Inom de närmaste dagarna flyttar vi nog ut, weeeiiieee!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0