Nu börjar det "riktiga" familjelivet

Livet rullar på och från och med måndags känns det lite extra häftigt. Vi har nämligen inskolning på förskola för dottern! ALLA föräldrar pratar om hur fort tiden går och att de inte kan fatta att det redan är dags för förskola, så den delen kommer inte jag kommentera. Kommer heller inte skriva nåt om vilken mönsterdotter vi har som går att lämna själv redan andra dagen, för sån skrytig morsa vill inte jag vara ;-).
 
Det som däremot är så häftigt med allt det här, är att det egentligen är först nu som det nya "riktiga" familjelivet börjar. Det är ju så här vårt liv kommer se ut i framtiden; jag och maken jobbar och tösen går på förskola. Tiden fram till idag har egentligen bara varit lite transportsträcka, lite mellantid.
 
Det känns verkligen såå himla bra att hon börjar på förskola och 1 år och 5 månader känns alldeles lagom. Visst har det funnits stunder (väldigt många) då jag av egoistiska skäl önskat att hon börjat tidigare. Vi är nog inte de föräldrar heller som tycker 1 år är för tidigt att börja, däremot tyckte vi det var lite knasigt att börja precis innan sommaren. Det hade i så fall blivit inskolning där hon ska gå, sen inskolning på sommardagis med vikarier för att sen komma tillbaka till hennes förskola och på nytt lära känna fröknarna. Nej, det tyckte vi kändes lite för mäktigt för en 1-åring.
 
Så inskolning denna och nästa vecka och sen kan det nya livet börja på allvar :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0