Kaxiga brallor till kaxig tös!

Tösens nya byxor är bara för kaxiga alltså :-)! Gillar de skarpt! Nästan så jag skulle vilja ha ett par själv, men det är kanske lite för ego när man är i min ålder ;-)
 
(Värst vad linsen är skitig, måste nog rengöra kameran lite...)
 
Byxorna beställde jag härifrån (med liten egna idéer som tillägg)

Blått är flått!

Sladdlådan är omåttligt populär här hemma, varje dag rivs och slits det bland laddarna och hörlurarna. Å det blåa bandet åker alltid på ty tösen vill ha ett eget halsband. Precis som mamma har :-)
 
Å lärt sig poosa framför kameran kan hon också ;-)

Greta 1 år!!

Wow vilken fullspäckad vecka detta varit! Fullt ös från måndag till söndag med lite för lite sömn, lite för mycket gottis, massa presenter, mängder med smutstvätt, härligt kalas, mysiga övernattningsgäster och en massa, massa mer. Nu sover tösen ute och jag och maken sitter i absolut tystnad och bara myser och slappar. Det har varit en fantastisk vecka på alla sätt och vis och jag ville helst aldrig att den skulle ta slut, men jag känner mig faktiskt lite trött (undrar då hur tösen känner sig, sån uppvaktning som hon fått).
 
Det har alltså varit kalas här i kråkslottet, 1-års kalas för att vara mer precis. Det är som alla säger att tiden går fort. Samtidigt när jag ser tillbaka på året, så har jag hunnit mer så otroligt mycket. Året har varit så ofantligt innehållsrikt. Kan nästan bli lite impad att jag varit med om SÅ mycket på så KORT tid.  
 
1 år ja... Shit alltså att min dotter är ett helt år. MIN dotter! Jag är mamma och har varit det ett helt år. Tanken är för stor att ta in tror jag.
 
 
 

Ullunderställ 2.0

Nu e den klar, tösens andra ull-underställ :-). Passar jätte bra så den kommer inte räcka till nästa säsong. Tur att kylan kom tillbaka idag dåra ;-).
Den här gången ville jag ha tryckknappar istället för vanliga, så förstärkte därför kanten med bomullsband. Gjorde en liten egen variant vid ärmhålen också. Tycker alltid det blir så ofantligt svårt att sticka när man satt på ärmarna och bara avmaskat 4 maskor under armen. Så den här gången avmaskade jag 10 extra maskor på varje sida. Inga problem att sticka sista biten, däremot blev det ju en liten synlig "kant" som man får leva med (tror bara man ser den om man vet om den).
 

"Vad ska du bli när du blir stor?"

Jag vet vad tösen ska bli när hon blir stor :-)!!!
 
Inte för att jag på något vis har styrt henne, det skulle jag aaaaldrig göra ;-). Däremot kanske jag passar på att pyssla lite nu när vi myser hela dagarna här hemma. Ska INTE låta henne få åka med pappa på skotertur... Det räcker med ett sånt beroende i familjen... ;-)
 
Det blir perfekt, hon syr och jag stickar :-) Vilket team!

RSS 2.0