Pullat fläsk

Häromveckan gjorde vi "pulled pork". Maken tyckte det var för lite salt, jag tyckte kanske det var lite för sött. Hade vi saltat lite mer hade vi nog båda blivit nöjda ;-). EN portion var lagom (så lite synd då det blev typ 5 matlådor). Enligt receptet skulle det stå i ugnen 4-6 timmar men middagen fick skjutas upp till dagen efter då köttbiten krävde 7 (!) timmar innan det gick att "pulla" (usch, så hemskt det låter!). Köttet åt vi med källarfranska, röd lök, majskorn, gräddfil och het tacosås.
 
 
 
 
Tösen fick en egen tallrik med alla tillbehör och maken tyckte det var liiite overkill att hon skulle ha gräddfil. Men va fasiken, hon vill ju ha och göra som vi ju! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0